“Geniet van elk moment”

Over For Your Moment

For Your Moment is een weddingplanner die unieke en stijlvolle bruiloften organiseert waarbij je niet voor onaangename (financiële) verrassingen komt te staan. Hierbij hanteer ik een persoonlijke en professionele werkwijze. Omdat ik betrokkenheid en flexibiliteit belangrijk vind, plan ik in de nabije dagen rondom jullie trouwdag geen andere bruiloften.

Ik ben gespecialiseerd in het thema Boutique Wedding. Beleving staat centraal in een Boutique Wedding. Trouwen op een karakteristieke locatie die “het verhaal” van het bruidspaar ondersteunt. Het geluk delen met alle gasten in een ontspannen en intieme sfeer, waarbij het persoonlijke verhaal van het bruidspaar wordt versterkt door een humoristische touch of door dieren te betrekken tijdens de trouwdag. Door de stijlvolle en luxe aankleding en met trendy en local food van uitstekende kwaliteit worden alle zintuigen continue geprikkeld. 

Wat biedt For Your Moment jullie bij het organiseren van jullie bruiloft?

Persoonlijk

Uniek

Georganiseerd

Helder

Zorgeloos

Beleving

Persoonlijk. Jullie als bruidspaar staan voor mij centraal. Daarom wil ik graag weten wie jullie zijn en blijf ik altijd nieuwsgierig naar wat jullie willen en waarom jullie dat willen. Niet alleen wat betreft de bruiloft, maar ook op andere gebieden zodat ik jullie écht leer kennen. Een persoonlijke klik is hierbij erg belangrijk, zowel vanuit jullie kant als vanuit mijn kant, om samen tot het mooiste resultaat te komen.

Uniek. Door de persoonlijke benadering weet ik wat jullie écht willen en ben ik in staat om een bruiloft te organiseren die perfect bij jullie past. Ik lever maatwerk dat speciaal voor jullie is bedacht en ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de bruiloft  echt een unieke dag voor jullie wordt.

Georganiseerd. Voor jullie bruiloft dient alles goed geregeld te zijn en dat is nu juist wat ik graag doe en erg goed kan. Ik ben erg sterk in het maken van zowel een plan van aanpak voor de voorbereidingen, als in het maken van een gedetailleerd draaiboek voor tijdens de huwelijksdag(en) zelf. Mijn prioriteit is het organiseren van de mooiste bruiloft voor jullie!

Helder. Voor jullie bruiloft willen jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Ik zorg ervoor dat de er een duidelijk financieel overzicht is van zowel het budget als de werkelijke uitgaven. Tevens geef ik regelmatig een update van de stand van zaken m.b.t. organisatie, planning, financiën en wat jullie nog kunnen verwachten zodat jullie altijd weten wat de (financiële) status van jullie bruiloft is.

Zorgeloos. Tijdens jullie trouwdag(en) is één ding het allerbelangrijkste: jullie staan in het middelpunt van de belangstelling en moeten optimaal kunnen genieten van elkaar en jullie gasten. Ik neem jullie daarom alle zorgen uit handen en blijf rustig als zich onverhoopt iets voordoet dat anders is dan gepland. Ik regel dat het alsnog wordt zoals afgesproken. Of als dat niet mogelijk blijkt bedenk ik een creatieve oplossing. Jullie en jullie gasten zullen er vaak niet eens iets van merken.

Beleving. Doordat ik op de hoogte ben van de nieuwste trends en ontwikkelingen kan ik jullie helpen bij het neerzetten van een bijzondere of gethematiseerde bruiloft. Of het nu gaat om een boutique wedding, festivalbruiloft, trouwen in het bos of een traditionele bruiloft, ik voorzie jullie graag van verrassende en creatieve adviezen. En uiteraard kan ik het ook voor jullie regelen. Jullie laten genieten van deze beleving is mijn droom!

Over Heidi Post – van Rijn

Mijn naam is Heidi Post – van Rijn, woonachtig in Houten (regio Utrecht) en ik ben het eerste aanspreekpunt bij For Your Moment. Na jarenlange ervaring als Planner en Logistiek Accountmanager in de wereld van fast moving consumer goods heb ik besloten om mijn hart te volgen. Ik heb de vakopleiding Weddingplannen gevolgd. Nu help ik jullie graag als gediplomeerd Professioneel Weddingplanner bij het realiseren van één van de mooiste dagen van jullie leven.

Mijn motto is “geniet van elk moment”. De persoonlijke klik met jullie als bruidspaar is voor mij ontzettend belangrijk. Door écht te weten wie jullie zijn en wat jullie wensen en verwachtingen zijn, wordt het mogelijk om een bruiloft te organiseren die echt bij jullie past en waarvan jullie kunnen genieten. Uiteraard leren jullie mij tijdens de dienstverlening ook persoonlijk kennen, maar hieronder alvast een ‘word cloud’ met waarvan ik zoal geniet en wat mij typeert:

For Your Moment echt leren kennen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.