“Geniet van elk moment”

Over For Your Moment

For Your Moment is een weddingplanner die unieke en stijlvolle bruiloften organiseert waarbij je niet voor onaangename (financiële) verrassingen komt te staan. Hierbij hanteer ik een persoonlijke en professionele werkwijze. Omdat ik betrokkenheid en flexibiliteit belangrijk vind, plan ik in de nabije dagen rondom jullie trouwdag geen andere bruiloften.

Ik ben gespecialiseerd in het thema Boutique Wedding. Beleving staat centraal in een Boutique Wedding. Trouwen op een karakteristieke locatie die “het verhaal” van het bruidspaar ondersteunt. Het geluk delen met alle gasten in een ontspannen en intieme sfeer, waarbij het persoonlijke verhaal van het bruidspaar wordt versterkt door een humoristische touch of door dieren te betrekken tijdens de trouwdag. Door de stijlvolle en luxe aankleding en met trendy en local food van uitstekende kwaliteit worden alle zintuigen continue geprikkeld.

Een super mooie waardering voor het werk is dat For Your Moment in december 2018 door Zankyou bruiloften magazine is uitgeroepen tot een van de beste Weddingplanners in de provincie Utrecht!

Wat biedt For Your Moment jullie bij het organiseren van jullie bruiloft?

  • Persoonlijk
  • Uniek
  • Georganiseerd
  • Helder
  • Zorgeloos
  • Beleving

Over Heidi Post - van Rijn

Mijn naam is Heidi Post – van Rijn, woonachtig in Houten (regio Utrecht) en ik ben het eerste aanspreekpunt bij For Your Moment. Na jarenlange ervaring als Planner en Logistiek Accountmanager in de wereld van fast moving consumer goods heb ik besloten om mijn hart te volgen. Ik heb de vakopleiding Weddingplannen gevolgd en nu help ik jullie graag als gediplomeerd Professioneel Weddingplanner bij het realiseren van één van de mooiste dagen van jullie leven.

Mijn motto is “geniet van elk moment”. De persoonlijke klik met jullie als bruidspaar is voor mij ontzettend belangrijk. Door écht te weten wie jullie zijn en wat jullie wensen en verwachtingen zijn, wordt het mogelijk om een bruiloft te organiseren die echt bij jullie past en waarvan jullie kunnen genieten. Uiteraard leren jullie mij tijdens de dienstverlening ook persoonlijk kennen, maar hieronder alvast een ‘word cloud’ met waarvan ik zoal geniet en wat mij typeert:

Neem direct contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Scroll naar top