“Dream it, wish it, do it”

Weddingplanner

Hebben jullie al een idee hoe jullie trouwdag er uit moet zien, maar besteden jullie je kostbare vrije tijd of jullie geld liever aan andere dingen dan aan de organisatie van jullie bruiloft? Dan is een weddingplanner iets voor jullie!

Veelal wordt het organiseren van een bruiloft door het bruidspaar zelf gedaan. Het is leuk om te bedenken hoe jullie ideale trouwdag er uit ziet, maar realiseer jullie dat het volledig organiseren heel veel tijd en energie in beslag neemt. Vooral het regelen van de praktische zaken en het onderhandelen met leveranciers. Dit kan lastig te combineren zijn met de zorg voor jullie gezin of als jullie allebei werken. Ook kan het zijn dat jullie het leuker vinden om andere dingen te doen in jullie vrije tijd dan het organiseren van een bruiloft. En gaat het jullie lukken om zakelijk te blijven tijdens de onderhandelingen met leveranciers terwijl jullie al helemaal enthousiast zijn over het product of de dienst die zij aanbieden? Ik neem graag de planning en organisatie van jullie bruiloft uit handen, zodat jullie de voordelen hebben van een scherpe onderhandeling en ondertussen kunnen genieten van een onbezorgde aanloop naar jullie trouwdag.

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek zal ik een voorstel maken voor mijn dienstverlening dat aansluit bij jullie wensen en budget. Na jullie akkoord zal ik jullie op een gestructureerde wijze door alle voorbereidingen van jullie bruiloft heen loodsen. Ik zoek alles voor jullie uit en leg diverse voorstellen en mogelijkheden bij jullie neer. Uiteraard maken jullie de definitieve keuzes, waarna ik zorg dat alles goed geregeld wordt. Indien jullie akkoord zijn met de voorstellen, gaan jullie zelf de financiële verplichting aan met de leveranciers waardoor vervelende (financiële) verrassingen achteraf worden voorkomen. Op jullie trouwdag zelf ben ik aanwezig als ceremoniemeester en zorg ik ervoor dat alles perfect verloopt. Hierdoor kunnen jullie samen met jullie familie, vrienden en kennissen onbezorgd genieten van deze geweldige dag. Na het afhandelen van de laatste zaken kom ik graag nog even bij jullie langs om na te praten over jullie trouwdag.

Met het Weddingplanner-pakket verzorg ik:

  • Een uitgebreid kennismakingsgesprek.
  • Een planning voor de organisatie van jullie bruiloft: wanneer moet wat geregeld zijn?
  • Een draaiboek voor de trouwdag zelf.
  • De organisatie en ondersteuning van jullie bruiloft.
  • Advies over aankleding en/of styling die past bij het thema van jullie bruiloft.
  • Het selecteren van en onderhandelen met leveranciers.
  • Het bijhouden en regelmatig delen van een financieel overzicht waarin jullie budget en de werkelijke uitgaven staan vermeld.
  • Gedurende het gehele traject het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en gasten met betrekking tot de bruiloft.
  • Als ceremoniemeester zorgen van een soepel verloop van de trouwdag volgens het opgestelde draaiboek.
  • Het voorkomen en eventueel oplossen van onverwachte situaties.

Het plannen van een volledige bruiloft is maatwerk. Jullie bruiloft is immers uniek. Om een prijsopgave te kunnen doen kom ik graag vrijblijvend bij jullie langs om jullie wensen en ideeën te bespreken. 

Benieuwd hoe For Your Moment jullie bruiloft organiseert? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.