“Beleef en Bewonder”

Weddingplanner XL

Het pakket Weddingplanner XL is het ultieme pakket indien jullie een grootse of meerdaagse bruiloft in gedachten hebben of als jullie mijn hulp kunnen gebruiken bij het regelen van extra zaken omtrent jullie bruiloft. Ik neem graag de planning en organisatie van jullie bruiloft uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van een spectaculaire trouwdag(en) en de aanloop daar naartoe.

Ik start met een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarna ik een voorstel maak voor mijn dienstverlening dat aansluit bij jullie wensen en budget. Na jullie akkoord zal ik jullie op een gestructureerde wijze door alle voorbereidingen van jullie bruiloft heen loodsen. Ik zoek alles voor jullie uit en leggen diverse voorstellen en mogelijkheden bij jullie neer. Ik verzorg de contractonderhandelingen met leveranciers, stem alle afspraken af en bewaak jullie budget. Uiteraard maken jullie de definitieve keuzes, waarna ik zorg dat alles goed geregeld wordt. Doordat jullie zelf de financiële verplichtingen aangaan met leveranciers worden vervelende (financiële) verrassingen achteraf voorkomen. Op jullie trouwdag(en) werk ik met een draaiboek waarin alles tot in detail staat beschreven en dat vooraf is afgestemd met jullie en met alle leveranciers. Ik zorg er met het team voor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jullie samen met jullie familie, vrienden en kennissen onbezorgd kunnen genieten van deze mooie dag(en). Na het afhandelen van de laatste zaken kom ik graag nog even bij jullie langs om na te praten over jullie bruiloft en jullie persoonlijke ervaringen.

Met het Weddingplanner XL-pakket verzorg ik:

  • Een uitgebreid kennismakingsgesprek.
  • Een planning voor de organisatie van jullie bruiloft: wanneer moet wat geregeld zijn?
  • Een draaiboek voor de trouwdag(en) zelf.
  • De organisatie en ondersteuning van jullie ultieme bruiloft.
  • Advies over aankleding en/of styling die past bij het thema van jullie bruiloft.
  • Het selecteren van en onderhandelen met leveranciers.
  • Het bijhouden en regelmatig delen van een financieel overzicht waarin jullie budget en de werkelijke uitgaven staan vermeld.
  • Gedurende het gehele traject het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en gasten met betrekking tot de bruiloft.
  • Als ceremoniemeester zorgen van een soepel verloop van de trouwdag(en) volgens het opgestelde draaiboek.
  • Het voorkomen en eventueel oplossen van onverwachte situaties.

Het plannen van een volledige bruiloft is maatwerk. Jullie bruiloft is immers uniek. Om een prijsopgave te kunnen doen kom ik graag vrijblijvend bij jullie langs om jullie wensen en ideeën te bespreken. 

Benieuwd hoe For Your Moment jullie totaal ontzorgt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.