“Let love rule”

Ceremoniemeester

Indien jullie veel voorbereidingen voor jullie bruiloft zelf willen doen, maar op de trouwdag iemand nodig hebben die er op toeziet dat alles ook daadwerkelijk verloopt zoals gepland dan is het ceremoniemeesterschap van For Your Moment ideaal voor jullie.

Veelal wordt voor de rol van ceremoniemeester een familielid of goede vriend gevraagd. Een hele eer natuurlijk, maar vaak wordt de taak van ceremoniemeester onderschat. Laten we eerlijk zijn: in de praktijk blijkt dat de ceremoniemeester tijdens de bruiloft zo druk is met zijn of haar werkzaamheden, dat deze geen tijd heeft om rustig van de bruiloft te genieten. Denk bijvoorbeeld aan het moeten ontvangen van de bruidstaart terwijl jullie elkaar op dat moment het JA-woord geven of aan het ontvangen van de band terwijl jullie genieten van het diner. Ik neem graag die verantwoordelijke taak van ceremoniemeester op me zodat jullie met ál jullie gasten, ook dat naaste familielid of die goede vriend, kunnen genieten van deze bijzondere dag!

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek maak ik een planning voor de organisatie van jullie bruiloft en het draaiboek voor de trouwdag zelf. Vervolgens gaan jullie zelf de bruiloft organiseren. Vlak voor de bruiloft lopen we samen alles een keer door en neem ik contact op met alle leveranciers voor de laatste check. Op de trouwdag zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt en kan ik onverwachte situaties voor jullie oplossen of (beter nog) voorkomen. Ik zorg ervoor dat jullie en ál jullie gasten tijdens de trouwdag alleen nog maar hoeven te genieten!

Het ceremoniemeesterschap wordt deels tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft en deels op de trouwdag zelf uitgevoerd. Het pakket bevat:

  • Een uitgebreid kennismakingsgesprek.
  • Adviezen over de beste leveranciers voor jullie bruiloft.
  • Een planning voor de organisatie van jullie bruiloft: wanneer moet wat geregeld zijn?
  • Een draaiboek voor de trouwdag zelf.
  • Een laatste check bij alle leveranciers.
  • De rol van gastvrouw en het aanspreekpunt voor gasten, locatie en leveranciers vlak voor en tijdens de trouwdag.
  • Het zorgen van een soepel verloop van de trouwdag volgens het opgestelde draaiboek.
  • Het voorkomen en eventueel oplossen van onverwachte situaties op de trouwdag.

Het ceremoniemeesterschap is mogelijk vanaf € 1.295,–. Dit is inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Willen jullie ook met ál jullie gasten zorgeloos van jullie trouwdag genieten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.