“Liefde verandert winter in zomerse warmte”​

Winterbruiloft

Leonie & Guido hebben mij vanaf het begin betrokken bij hun bruiloft. Ze wilden alles zelf organiseren, maar op de trouwdag wilden ze alles loslaten. Vlak voor hun trouwdag ging ik op reis (dat wisten Leonie & Guido al voordat ze met mij in zee gingen) en heeft mijn collega Joske van Hagelwit het overgenomen. Deze samenwerking verliep erg goed.
Deel deze pagina via:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Leonie & Guido:

Heidi heeft ons tijdens de voorbereidingen goed geholpen met betrouwbare leveranciers, hield ons bij de les wat er allemaal nog moest gebeuren en bracht suggesties in. Ze is erg geordend en structureel, wellicht wat meer dan dat wij het waren ;-). Ze herinnerde ons overal aan, zodat we op de dag zelf alles konden loslaten en we alleen maar hoefden te genieten. Ik kan iedereen echt van harte aanbevelen om een ceremoniemeester in te huren. Het geeft je rust, je weet dat iemand ermee bezig is die niet snel van slag raakt en al je vrienden kunnen ook gewoon vol genieten tijdens de dag.

Bruiloft

Nadat Guido zich thuis had klaargemaakt heeft hij Leonie bij het hotel opgehaald waar zij zich in alle rust had voorbereid op de mooie winterdag die zou komen. Na de first look hebben Leonie & Guido een prachtige fotoreportage gemaakt in de binnenstad van Utrecht. De ceremonie in een koetshuis werd extra intiem en intens door de muzikale invulling van een strijkkwartet en doordat Leonie & Guido hebben gekozen voor een zelfstandige trouwambtenaar om hun huwelijk te voltrekken. Aansluitend aan de ceremonie is een toost uitgebracht en hebben ze gezamenlijk kunnen genieten van een heerlijke sweet table, die ook nog eens paste bij de kleuren die tijdens hun bruiloft centraal stonden. Terwijl iedereen zat aan de mooi gedekte dinertafels in de kasteelboerderij hebben getuigen zich met een persoonlijke speech tot Leonie & Guido gericht. ’s Avonds was er een gezellig feest in het koetshuis, waarbij de DJ voor de muzikale invulling zorgde en er een fotobooth aanwezig was die diverse leuke foto’s opleverde. Het was, zoals Leonie & Guido in hun review ook zelf aangeven, een trouwdag waarop zij als bruidspaar alles konden loslaten en alleen maar hoefden te genieten, samen met ál hun gasten.

Fotograaf: Vanja Melnik Photography

Neem direct contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Scroll naar top