“When I follow my heart, it leads me to you”​

Multiculturele bruiloft

Vanaf de eerste keer dat ik Hana & Cem ontmoette was er een wederzijdse klik en was het voor hun duidelijk dat ze mij als ceremoniemeester wilden tijdens hun trouwdag. Hana kletste direct ronduit over wat ze al hadden geregeld en welke ideeën ze hadden over hun trouwdag: van elkaar in de week voor de bruiloft niet zien tot de mooi versierde boom die als backdrop zou dienen tijdens de ceremonie.
Deel deze pagina via:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Hana & Cem:

Heidi is open, grappig en oprecht geïnteresseerd in jou! Ze is duidelijk en professioneel in haar werk, super georganiseerd en heeft oog voor details. Wat wij super fijn vonden aan Heidi is dat ze snel door heeft hoe je dingen voor je ziet en op wat voor tempo je werkt! Onze gasten vonden dat Heidi hen op een duidelijke, maar zeer vriendelijke manier te woord stond. Onze 2 bruidsmeisjes waarmee ze samenwerkte vonden haar ook geweldig: relaxed, creatief, pro-actief en heel goed voorbereid met haar ‘magical’ koffer die ze mee had! Wij vertrouwden Heidi met alles en raden haar ook heel erg aan voor koppels die geen hoofdpijn willen.

Bruiloft

De voorbereidingen van deze trouwdag hebben Hana & Cem zelf gedaan. Ik heb vanaf de zijlijn met hun mogen meekijken en op bepaalde momenten heb ik ze van advies mogen voorzien. Soms hebben bruidsparen het perfecte plaatje voor zich en redden ze het niet om dit ten uitvoer te brengen. Maar Hana & Cem hebben hun prachtige ideeën kunnen omzetten naar een heel mooi plan waarin diverse culturele tradities zijn verwerkt. En tijdens de trouwdag heb ik dit samen met alle leveranciers ten uitvoer mogen brengen, zodat Hana & Cem samen met alle gasten, uit zowel Nederland als diverse andere landen, met volle teugen hebben kunnen genieten.

Fotograaf: Vandaag is nu

Neem direct op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Scroll naar top