“Met jou is alles leuker”​

Bruiloft op een fort

Claire & Wouter wilden graag een ontspannen trouwdag bij Geofort in Herwijnen. Tijdens deze dag wilden zij een relaxte informele ceremonie die bij voorkeur buiten zou plaatsvinden en een gezamenlijk diner. Daarna wilden ze een goed feest waar een DJ de muziek zou verzorgen.

Deel deze pagina via:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Claire & Wouter:

Heidi heeft ons geweldig geholpen met de organisatie van onze bruiloft. De organisatie was door haar goede planning goed over het jaar verdeeld. Heidi heeft verstand van zaken en denkt aan alles. Tijdens de dag konden we alles loslaten, we vertrouwden Heidi hier helemaal in en ze had alles onder controle. Bedankt Heidi, je bent top!

Bruiloft

Wouter is vanuit zijn ouders met een karakteristieke VW-bus zijn drie meiden (zijn bruid Claire en hun twee dochtertjes) gaan ophalen. Na een mooie fotoreportage heeft buiten op het glooiende fortterrein de ceremonie plaatsgevonden. Om de ceremonie nog intiemer te laten zijn hebben ze een zelfgeschreven huwelijksgelofte naar elkaar uitgesproken, waarna hun dochtertjes de trouwringen brachten en een kinderakte ondertekenden. Aansluitend aan de ceremonie is een toast uitgebracht en hebben ze genoten van een heerlijke bruidstaart. Terwijl iedereen aan de mooi gedekte tafel van het diner genoot hebben een aantal dierbare familieleden een persoonlijke speech tot Claire & Wouter gericht. ’s Avonds is een groot en goed feest losgebarsten, waarbij de DJ voor de muzikale invulling zorgde en de trouwauto was omgebouwd tot een fotobooth.

Fotograaf: Photos4Ever

Neem direct contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Scroll naar top