“Thuis is de haard waar de liefde brand”​

Bruiloft in eigen tuin

Vlak na het aanzoek kwam ik in contact met Joep & Emilie. Een leuk stel dat geen idee had hoe ze de organisatie van hun trouwdag moesten combineren met hun werk, gezin en vrienden. Ze waren bang dat ze daardoor de bruiloft telkens zouden uitstellen.
Deel deze pagina via:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Emilie & Joep:

Heidi heeft ons een fantastische dag bezorgd. In zeer korte tijd heeft ze ons kunnen helpen om een fantastische dag te organiseren. Zonder Heidi waren we nog niet getrouwd of we hadden niet zo’n fantastische dag gehad. Ze heeft ons echt super geholpen. Aanrader!

Bruiloft

Joep & Emilie wilden een relaxte informele ceremonie en diner met een kleine groep mensen, die bij voorkeur buiten zou plaatsvinden. Daarna wilden ze een spetterend feest met een goede coverband voor een groter gezelschap. Er is gekozen om in hun eigen tuin de ceremonie en barbecue te houden. Tijdens de dag was er ruim de tijd voor speeches en sketches door de daggasten. Ook was er een schilderes aanwezig die ter plekke een schilderij van de trouwdag maakte. Als verrassing kwam er een limousine voorrijden waarmee de aanwezige kinderen naar de feestlocatie werden gebracht terwijl de volwassenen lopend naar deze locatie gingen.

Fotograaf: Paulich Fotografie

Neem direct contact op

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Scroll naar top